reference

Ovo su neki od radova koje sam izveo u zadnjih dvadesetak godina. Bilo da se radi o malom obrtu ili instituciji, na lokalnoj ili međunarodnoj razini, svakom se projektu pristupa temeljito uz redovne konzultacije s klijentom. Kao tvorac vizualnog identiteta kojim ćete se predstavljati, moram biti dobro upoznat u ono čime se bavite i što želite poručiti korisnicima. 

Svaki je projekt poseban, kao i sam klijent i njegove želje i očekivanja. Često se susrećem s potpuno otvorenim rukama u oblikovanju nekog logotipa, pa se upuštam u istraživanje područja koje mi do tada nije bilo previše poznato (biogospodarstvo, zdravlje, rana pedagogija, sport). Ponekad i klijent dođe s jasnom zamisli, koju kroz razgovor verbaliziramo, a moj je zadatak ostvariti ih kroz nekoliko prijedloga i mogućnosti daljnjih primjena. S konačnom realizacijom izrade logotipa i vizualnog identiteta kreće se tek kada smo dogovorili sve detalje.

Uz tradicionalnu i standardnu tiskanu formu, veliku važnost dajem suvremenim digitalnim medijima (mobitel, računalo), što znači da ću Vaš dizajn primijeniti za sve platforme na kojima možete biti zastupljeni (fb, ig, web stranica).


FOOZOS

alternativna varijanta logotipa Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, Osijek, nastala prema izvornom i redizajniranom originalu autora Gorana Kujundžića, 2022.

Green Kiss

kuća za odmor, Vinkovci, 2021.

Mmassage

fizioterapeut, 2020.

Tadijino stoljeće

Međunarodni simpozij, Slavonski Brod, 2017.

DORF

Festival dokumentarnog rock filma, Vinkovci, 2007.-2010.

Ivan Filipović

obilježavanje 200 godina rođenja Ivana Filipovića, znanstveni simpozij, 2023.

Održivo i kružno biogospodarstvo

Specijalistički studij, Osijek, 2022.

KOMPAS

Međunarodna stručna konferencija, Osijek, 2022.

ATEE

Međunarodna stručna konferencija, Dubrovnik, 2017.

Vina Kalazić

Etikete za vinariju Kalazić, Zmajevac, 2007.

Dijete i jezik danas / Children and Languages Today

Međunarodna stručna konferencija, Osijek, 2017.-2023.

Ganesha

Yoga centar, Rijeka, 2015. - 2017.

Ovitci knjiga


SOHO

4 star apartments, Trogir, 2017.

Tehnička škola Ruđera Boškovića

Tehnička škola Ruđera Boškovića u Vinkovcima, 2002.